Betaling af bidrag

Frister for betaling af bidrag

 
10. februar
 
10. maj
 
10. august
 
10. november

I skal betale til Industriens Barselsfond 4 gange om året. I får automatisk en opkrævning cirka 10 dage før betalingsfristen.

Satser

Når I Indberetter jeres lønsum til DI til brug for beregninger af jeres kontingent, får vi oplyst lønsummen fra DI. Bidraget til Industriens Barselsfond bliver beregnet på baggrund af lønsummen og udgør 0,29 % pr. 1 april 2022. Denne bliver hævet til 0,33 % pr. 1. juli 2024

Opkrævning

I har følgende muligheder for, hvordan I vil modtage opkrævningen og betale den:

  • Tilmeld Betalingsservice. Så sikrer I, at opkrævningen altid betales til tiden, og at I kan se opkrævningen på jeres oversigt fra Betalingsservice.
  • Tilmeld Industriens Barselsfond i e-Boks og modtage opkrævningen digitalt. Så har I opkrævningen elektronisk, og I sørger selv for at sætte opkrævningen til betaling. Bemærk, at jeres opkrævninger håndteres af Mastercard, og derfor kommer i e-Boks. Brevene fra os sendes via mit.dk. Det skyldes, at Mastercard ikke sender til mit.dk. I kan se en vejledning for, hvordan I tilmelder jer i e-Boks.
  • Modtag opkrævningen med posten. Opkrævningen sendes med PostNord til den sidst kendte adresse. I skal selv sørge for at sætte opkrævningen til betaling.

Hent vejledning om tilmelding af indbetalingskort fra Industriens Barselsfond i e-Boks

Vil I vide mere?